Bluetooth indításgátló immobiliser

Új innovatív termék az okos, vagy más néven smart telefonokkal összekapcsolható indításgátló.

Bluetooth indításgátló

Bluetooth indításgátló

Okos telefonról irányítható bluetooth indításgátló.

Ára: 59900ft helyett  most 54900ft

 

Bármilyen okos telefonhoz illeszthető utólagos immobiliser, Androidos, vagy ios rendszerű telefonokkal is kompatibilis. Az alkalmazás amivel működik letölthető a google play , vagy az App store ból.

A legújabb technológiás indításgátló, amely speciális kóddal van védve. A ki be kapcsolást lehet kézzel is végezni, de autómatikus kommunikáció is beállítható a terméken. Autóriasztók mellé is berakható. Lehetőség van sziréna modullal kiegészíteni, és ha illetéktelen próbálkozik az autó beindításával, akkor az szirénázik, vagy dudál. A mai világban az autó egy nagyobb értéknek számít, érdemes megvédeni az értékeinket. A Bluetooth indításgátló egy kényelmes megoldást kínál erre. A mobilunk már szinte hozzánk van nőve, ezért nem kell külön távkapcsolót, vagy transzpondert magunkkal cipelni. Szinte minden autó típusba beszerelhető, legyen az diesel, vagy benzines. Autóriasztó, vagy Gps modullal is kiegészíthető. Áramfelvétele minimális, mert a gyújtás ráadásával kommunikál össze az előre beállított okos telefonnal, ezért akár kisebb motoros benzines autókba is kitűnően alkalmazható.

A beszerelés ideje autótípus függő, de kb 1,5-2,5 óráig tart. A beszerelésnek semmilyen külső látható nyoma nincs. Az indításgátló hangjelzést ad ha össze kommunikál az előre beállított mobil telefonnal. Telefonos bejelentkezés alapján vállaljuk a beszerelést.