Kulcsház

Autókulcs, autóriasztó távirányító ház, távkapcsoló házak, alkatrészek,

Gyakori hiba, hogy az autó gyári távirányítóján a gomb tönkre megy, különböző típusú távirányítókhoz tartunk alkatrészeket.

Kérem nézze meg képeinket, ha ráismer a távkapcsolójára tudunk segíteni azt használhatóvá tenni.

Kínálatunkban nem csak a képen látható termékek vannak raktáron, ha nem találja a képeken az autója kulcsát, az elérhetőségek bármelyikén keresse kollégánkat. Nem csak gyári távirányító házaink vannak, hanem autóriasztó házak, gumifüleket is tartunk.

Ha elhasználódott a távkapcsolója, elszakadt a tartója, eltörött a tokja, esetleg a mikrokapcsoló hibásodott mi tudunk segíteni a javításban.

Az árak típusfüggőek, 2500ft- tól 7500ft ig a bicskakulcsok drágábbak, a sima kulcsház olcsóbb. Távirányítókhoz raktáron tartunk egyéb alkatrészeket is, Pl.: elemek, gombsorok. (Toyota Yaris gombsor) Elemtartó hibák javítása, legyen akár gomb elem, vagy hagyományos 12v távirányító elem.

Citroen, Opel, volskwagen, Audi gyújtáskulcsok, tokok, laserline, cobra, meta, ceasar, master,  távirányító házak, mikrokapcsolók. A legtöbb termék raktárról, de extrém kérés esetén pár napos átfutással tudunk segíteni ügyfeleinknek. Nyomógombok, mikrokapcsolók pótlása, cseréje rövid határidővel, akár a helyszínen megvárható. Autóriasztó távirányítók, házak, kulcsházak gumifülek pótlása. A gyári távirányítók gumi alkatrészei idővel elöregednek, kirepedeznek, extrém esetben akár ki is lyukadnak. Ha a távkapcsoló gumi kilyukad, és utána is használják a távkapcsolót, elromolhat a távirányító is. Ettől fogva már nem lesz cseppmentes, a benne lévő mikrokapcsoló is könnyebben tönkre megy mert ilyenkor már közvetlenül azt próbálják nyomkodni. 🙂 Egy új távkapcsoló kategóriákkal többe kerül, mintha a régit felújítanánk. Francia.  Japán, és Német autóknál is jellemző a távkapcsolók elhasználódása, ha nincs alkatrészünk az eredeti javításához lehetőség van utólagos vezérlő egység beépítésére is. Ez abban az esetben is megoldható ha az autóhoz egyáltalán nem volt távkapcsoló, így távirányítóssá tudjuk tenni az autó gyári, vagy utólagos központi zárját. Többféle autóriasztó távirányító ház is kapható, amit utólag szereltek a gépjárműbe.

 

Citroen c4, c4 picasso kulcsház 3 gombos változat

Citroen Jumpy

Fiat scudo

Peugeot 407, partner

 

 

 

 

 Citroen c2, c3

Peugeot 207, 307, 308

 

 

 

 

 

 

 

 

Opel omega távirányító ház

Opel vectra távkapcsoló ház

 

 

 

 

 

 

Citroen berlingó kulcsház

Peugeot 307 távirányító ház

Citroen C2 távkapcsoló ház

 

 

 

 

 

 

Cobra riasztó távkapcsoló ház

 

Mercedes kulcsház