Elérhetőség : +36209259686

Szabadságon vagyunk 2021.08.10-2021.08.15-ig.

A műhely zárva tart ez idő alatt.

 Elköltöztünk! Új cím: Budakalász-Lenfonógyár ipari területe. Cím: Budakalász Szentendrei út 1-3

A cég székhelye maradt, de a Műhely elköltözött, ezért ezen a címen nem tudunk ügyfeleket fogadni mivel nem tartózkodunk a Fodros utcában.

Megközelítés:  A  felső képre kattintva a piros vonal mentén haladva. A telephelyen belül a Horpadás javítás (fekete alapon fehér betűk) táblát kell követni. A telephelyen belül 3db tábla van elhelyezve az első van a lenti képen, a többi ugyan ilyen. A felirat alatti nyíl segít a tájékozódásban.  Az új műhelyben változatlan nyitvatartás mellett, előzetes időpont egyeztetéssel várjuk régi,és új ügyfeleinket.

Térkép

Autóriasztó, indításgátló, immobiliser, tolatóradar, bluetooth autós telefon kihangosító, DRL nappali menetfény, tempomat, gps műholdas védelem,trafipax , ülésfűtés, xenon,  beszerelés,  javítás. Általunk szerelt termékekre általában 12 hónap garancia van. Új szolgáltatás: LED tompított reflektor beszerelés. h7, h11 LED, h4 led első lámpa cseréje. Gyári izzót legújabb technológiás LED izzóra cseréljük. Kérem érdeklődjön kollégánktól.

Horváth János

Elérhetőség : 06209259686

Megnövekedett várakozási idő! Egyes szolgáltatásainkra hosszabb a várakozási idő! (pl. Nappali menetfény, és ablakemelő szerelés,)

Telefon: +36-20-9259-686

Email megkeresésekre nem mindig tudunk azonnal válaszolni, mert napközben általában dolgozunk, kérem inkább telefonon keressenek. (ha azonnal nem tudjuk felvenni, kérem egy pár perc múlva próbálják újra, vagy mi nap végén visszahívjuk.)

Mielőtt úgy dönt hogy felkeres minket, kérjük telefonon egyeztessen kollégánkkal, mert vannak napok mikor külső munkahelyen dolgozunk (autószalonokban, mert az új autókat nem mindig tudják traileren elszállítani hozzánk :-)), ilyenkor nem tartózkodunk a beszerelő műhelyben.

Nyitvatartás:  hétfőtől-péntekig 9-16 óráig

 

Térkép

elérhetőség

Autóriasztó beszerelés Budapest 3. kerületben.