Seat tempomat (Gyári)Seat tempomat kar cordoba/ibiza

-cordoba (6L)

-ibiza (6L)

-cordoba/ibiza (6J)

-leon, toledo, altea

-Gyári tempomat kar

-Eredeti alkatrész

-2002 évjárat-tól

 

Ára beszereléssel:29490ft

 

Minden motor típushoz megoldható, legyen akár benzines vagy diesel változat.

Előfordulhat hogy egyes modellnél szükség van a kormány elektronika cseréjére is. A beépített alkatrész eredeti gyári minőség. 12 hónap garancia van a beszerelt termékre. A beszerelt alkatrészek gyári minőségűek , 12 hónap garanciával. Bármilyen egyéb gyári elektromos alkatrész beszerzésében tudunk segíteni, a szalon árnál kedvezőbb áron.

Működése:

Sebesség rögzítése: a sebesség elérésekor a tempomatos indexkar végén lévő  SET gombot nyomva tartja a beállított sebességet. Fék vagy kuplung pedál megnyomásakor automatikusan kikapcsol. gázpedál megnyomására felgyorsul, majd gázelvétel után újból  a beállított sebességre áll vissza.

Gyorsítás: tempomat karról való gyorsítás, a tempomat kar végén lévő  RES megnyomásával. Egyszeri rövid megnyomásra 3 km/h-val fog emeli a beállított sebességet, folyamatos RES gomb megnyomása pedig gyorsítást eredményez.

Lassítás: aktív tempomattal közlekedik, akkor a SET gomb egyszeri megnyomásával 3 km/h-át  lassul az autó sebessége, folyamatosan nyomva  pedig  lassítás érhető el.

–          Utolsó tárolt sebesség beállítása: fékezéssel, vagy (mechanikus váltónál) váltással, vagy a kuplung pedál megnyomásával kikapcsolja a tempomatot,  a tempomat kar  RES állásba mozgatásával az autó visszaáll automatikusan az előzőleg beállított sebességre.