Motortérzármotortérzár autós kép

Elektromechanikus motortérzár

Autóriasztó , vagy indításgátló mellé beszerelve tökéletes választás.

Az autó motorházteteje nyithatatlan ha a megfelelő kombináció nélkül akarják kinyitni.

 

-Megakadályozza a motortérbe szerelt gyári vezérlőegység áthidalását, manipulálását

-Megakadályozza a gyári immobiliser kiiktatását

-Csak a tulajdonos tudja nyitni az autó motorházát

-Autóriasztóval szerelt gépjármű esetén a szirénát hozzáférhetetlenné teszi.

Az autó gyári motortérnyitó, és a motortér zárja közé szereljük. Minden tulajdonossal a szerelés előtt egyeztetünk a nyitási lehetőségekről, így minden általunk szerelt gépkocsi „egyedi” nyitási lehetőséggel rendelkezik. Szinte az összes futó autótípusba be tudjuk szerelni. A legjobb autóriasztóval, vagy indításgátlóval kombinálva szerelni.

Ára beszereléssel együtt: 29900ft

A legtöbb személy, és teherautónak a vezérlő elektronikája az autó motorházteteje alatt helyezkedik el, ezzel a szerkezettel megakadályozható a vezérlőegység cseréje, így az indításgátló aktív marad. Több fajta motortérzárat forgalmazunk, van amelyik táp elvételére, a másik táp ráadására aktiválódik. Kialakítjuk autója egyedi védelmi rendszerét. A motortérzár megakadályozza a lámpák és az elektronikák eltulajdonítását. Megoldható szerviz állás a motortérzárhoz, ez azért praktikus, mert szerelés előtt nem kell elmondani a nyitási kombinációt a szervizben. A legtöbb autót típusba beszerelhető, Amerikai és Európai modellekbe is. A termékre örök garancia van, ameddig a beszereltető tulajdonában van a gépkocsi.  Akár autóriasztó mellé, vagy indításgátló mellé beszerelve megoldható hogy csak akkor legyen nyitható a motorháztető ha a berendezés ki van kapcsolva tehát éles állapotban a motortér nyithatatlan. Hatástalanítás megoldható RFID kártyával is, ennek ára pluszban 7500ft, de nagyon sok ötletes nyitási lehetőség van még a tarsolyunkban. 🙂

A motortérzár aktív állapotban úgy működik, hogy a bowden a kar által húzható de nem nyitja ki a motorteret. Amikor a tulajdonos aktiválja a megfelelő helyen (ez lehet immobiliserrel, riasztóval, stb.) a motorháztető a kar segítségével nyithatóvá válik. Ha az autó akkumulátora nem a motortérben helyezkedik el, akkor akkumulátoros sziréna beszerelését javasoljuk, ami akkoris szirénázik ha a gyári akkumulátort kiiktatják. Ilyenek pl: BMW, Volvo, egyes Wolskwaagen , és Audi típusok.