Vállaljuk gyári és utólag beszerelt ablakemelő szerkezetek javítását, cseréjét. Mechanikus (tekerős) szerkezet átalakítását elektromos ablakemelőre.

Gyakori hiba az autók ablakánál, hogy az ablakemelő szerkezet szétugrik, műanyag alkatrészei eltörnek vagy egyszerűen annyira megszorul hogy nem lehet felhúzni az ablakot. Mechanikus és elektromos  szerkezetek javítását és cseréjét is vállaljuk rövid határidőre. Telefonos egyeztetés után akár azonnali segítséget tudunk adni. Gyári, és utángyártott szerkezetek beszerelése rövid határidővel.

Leggyakoribb típusok: Opel, Ford Audi, Skoda, Bmw , Renault, Citroen, Fiat,Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota, Vw,golf IV, b5 Passat szerkezet hibái.

Nem csak új típusú autókhoz, hanem régebbi autókhoz is tartunk komplett ablakemelő mechanikákat. Pl: Ford Focus I bal-jobb első ablakemelő szerkezet, Renault megane bal-jobb első  szerkezet, Audi a4 első szerkezet, Opel Corsa c Corsa d első -hátsó szerkezet, Toyota Corolla , Yaris ablakemelő szerkezetek, ford , Skoda, Vw golf IV. Golf V. stb A gyári ablakemelők szerkezete, kapcsolói Hyundai i10, Hyundai i30 és az i20 modell esetében is javíthatók. Hyundai, vagy Kia autón nem megy fel az ablak, vagy le sem lehet húzni? Van megoldás javítjuk!

————————————————————————————

Utólagos elektromos ablakemelő

(2 db ablakra univerzális kapcsolóval)

Ára beszereléssel: 54900ft

2 motoros utólagos ablakemelő készlet, a gépkocsi gyári mechanikus ablakait motoros elektromos ablakká alakítja.

Szerelése rejtve a kárpit alatt. Lehetőség van még gyári kapcsolók illesztésére, ezek ára pluszként fizetendők.

————————————————————————————-

Spal erősített utólagos elektromos ablakemelő

(2 db univerzális kapcsolóval)

Ára beszereléssel . 64900ft

2db erős motoros  ablakemelő készlet, a gépkocsi gyári mechanikus ablakait motoros elektromos ablakká alakítja.  Ajánljuk, személygépkocsikhoz , újabb teherautókhoz, és egyterű családi autókhoz.

Szerelése rejtve a kárpit alatt. Lehetőség van még gyári kapcsolók illesztésére, ezek ára pluszként fizetendők.

———————————————————————————–

Spal De-luxe erősített utólagos elektromos ablakemelő

(2 db univerzális kapcsolóval)

Ára beszereléssel . 64900ft-tól

2db erősített motoros  ablakemelő készlet, a gépkocsi gyári mechanikus ablakait motoros elektromos ablakká alakítja. Nagyobb felületű ablakokhoz mindenképpen ezt ajánljuk, régebbi teherautókhoz, és idősebb egyterű családi autókhoz.

Előnye:  Motorok  még erősebbek strapabíróbbak, és jóval halkabbak ezáltal az élettartamuk is jelentősen hosszabb, és komfortosabb érzést nyújt.

——————————————————————————————————————————-

Ablakemelő felhúzó modul

Ára beszerelve autótípustól függően : 12000-19500 ft-ig.

Akár utólagos, vagy eredeti ablakemelőről legyen szó megoldható az ablakok felhúzása az autó zárásakor.

Riasztó, vagy gyári távirányítóval zárásnál az autó elektromos ablakai automatikusan záródnak.

Az ár 2 ablakos modulra vonatkozik.

————————————————————————————